Evenemangsgatan 10

Solna
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Evenemangsgatan 10, Solna


Hyra:

6500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

70 m2


Beskrivning

Nybyggd lyxlägenhet i Arenastaden
Hej Blocket!

Det började med att jag köpte min lägenhet som en investering och lade ut den på blocket för 18 000 kr och fick hundratals intresseanmälningar. Sedan fick jag chansen att bo där några dagar och blev alldeles för förtjust i den för att släppa den. Så jag flyttade in och skaffade en trevlig rumskamrat. Nu har hon köpt en egen lägenhet och därför tänkte jag hitta en ny person som är intresserad av att flytta in.

Lägenheten:
Det är en helt nybyggd lyxlägenhet med smart planlösning, i kärnan av Stockholms mest spännande område. Lägenheten är belägen längst upp, med en utsikt av urban-känsla. I samma byggnad som lägenheten, befinner sig Mall of Scandinavia - Skandinaviens största shoppingcenter. Det innebär att man är en hissresa ifrån Skandinaviens bästa utbud av restauranger, butiker, gym, mataffärer och upplevelser. Lägenheten är öppen och fräsch, och har en inbyggd loggia. På taket av byggnaden finns en gemensam utegård.

Området:
Arenastaden planeras bli norra Europas mest spännande och attraktiva stadsdel, läs mer på http://arenastaden.se/ Bara ca 200 meter från lägenheten ligger den omtalade Råstasjön som snart kommer att bli ett naturreservat och dess fantastiska naturområde med motionsspår som är perfekt för joggingrundor och promenader. På vintern finns möjlighet till skidsko- och skidåkning på sjön.

Mall of Scandinavia:
Mall of Scandinavia är den första nyetableringen av en stor shoppinggalleria i Stockholm sedan 1990-talet. Det är mer än en galleria, det är Skandinaviens största shoppingdestination. Det är också den mest spännande, med restauranger, butikskoncept, och en arkitektur utöver det vanliga. I 230 butiker hittar man det bästa och mest innovativa inom allt från mode och design, till mat och teknik. Det finns också en hel del aktiviteter och upplevelser, så det blir svårt att ha det tråkigt hemma. Läs mer på http://mallofscandinavia.se/

Kommunikation:
Otroligt bra kommunikationsläge. Byggnaden är ihopbyggd med Solna Stations nya ingång. Från stationen är det endast 2 hållplatser, ca 6 minuter till centralen. Finns även tvärbana, sedan är citybanan samt gula linjen påväg hit.

Om mig:
Jag är en 28 årig IT-entreprenör.
https://www.facebook.com/sammy.saldjoghi
https://www.linkedin.com/in/sammysaldjoghi

Erbjudande:
Jag söker en lugn och städad person att dela lägenheten ihop med. Priset är 6500 kr/mån för det lilla rummet eller 8000 kr/mån för det stora rummet. Kommer dock prioritera uthyrning av stora rummet eftersom jag tror hyresgästen kommer trivas bäst där. Digital-TV, Wifi, varmvatten och el ingår. Inflytt kan ske från 1 okt.

Jag reser utomlands 3 sept i minst 2 veckor. Men jag ska försöka vara tillgänglig så gott det går.

Ser fram emot din ansökan,
Sammy

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna