Framnäsbacken

Solna
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Framnäsbacken, Solna


Hyra:

10400 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

63 m2


Beskrivning

Fin lägenhet med stor inglasad balkong
Jag har en fin trea på 78 m2 i ett lugnt hörn i Solna, där jag nu enbart behöver ett rum för enstaka övernattningar under arbetsveckorna. Hyresgästen (erna) får helt tillgång till ett sovrum, vardagsrummet, garderober och skåp i hallen samt köket totalt 63 m2.

Lägenheten är nyligen renoverad och ytor och material är i bra skick. Lägenheten är sparsamt möblerad med de mest väsentliga, två sängar, en enkel soffa, köksbord och köksstolar. Köket har en separat kyl och frys, spis med varmluftsugn och en mikro. Köksredskap, bestick, tallrikar o dyl. finns. Lägenheten finns i en återvändsgata med lite trafik. I huset finns cykelgarage, tvättstuga och hobbyrum som hyresgästen kan använda.

Du bor nära kollektivtrafiken, tvärbana, buss och tunnelbana (båda blå linjerna). Pendeltåget når du med både buss och tvärbana. Du kan cykla till Stockholms centrum under 20 minuter (ca 4,5 km). Livsmedelsaffärer finns flera inom 400 m, Solna centrum är ca 1 km från lägenheten. För dig som kör bil finns möjlighet att använda bilparkering med eluttag mot en separat kostnad.

Hyrestiden är 2015-10-01 - 2015-12-31. Möjligheten att hyra lägenheten även efter detta datum finns, men det kan inte på något sätt garanteras. En månads hyresdeposition tas i förskott, som återbetalas efter slutbesiktning när hyrestiden är slut. Första månadens hyra betalas när hyreskontrakt skrivs och hyresgästen får tillgång till nycklarna. I hyran ingår el och vatten.

PGA allergi, så är husdjur och rökning i lägenheten eller på balkongen inte tillåtet.

Om du är intresserad av lägenheten, berätta kort om dig själv och ditt hyresbehov eller om ni är två, så om er själva och era hyresbehov. Ge gärna referenser, som kan kontaktas. Eftersom lägenheten är i väldigt bra skick, så är jag noga med vem jag hyr ut lägenheten till. Därför är referenser (hyresvärd och arbetsgivare viktiga). Lämna kontaktuppgifter, så att jag kan kontakta er för visning av lägenheten.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna