Fyrgränd

Solna
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Fyrgränd, Solna


Hyra:

7000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

68 m2


Beskrivning

Söker inneboende Solna
Hej!

Mitt namn är Srood på 25år och nyligen flyttat upp till Stockholm Solna. Jag är nyexad ortopedingenjör och jobbar som det i Bergshamra. När jag inte jobbar så tränar jag och umgås med vänner. Jag är en lugn och trevlig person som varken röker eller har några betalningsanmärkningar. Jag är väldigt kostmedveten och grym på att laga mat.

Lägenheten jag har hyrt är en 3a exakt utanför Solna Station med väldigt goda förbindelser in till stan med både pendel och buss. Lägenheten är nyrenoverad och väldigt fräsch och även möblerad (inte rummet), i toaletten har vi även en tvättmaskin. Tanken är att vi ska dela på hela lägenheten tillsammans och därav så delar vi på hyran som ligger på ungefär 14000.

Jag söker en skötsam och trevlig person och vill gärna att du skriver om dig själv om du är intresserad utav att hyra. Du kan även gå in och kolla på min instagram ,Sroodadil, för att få en liten inblick om vem jag är. Jag kan även skicka bilder på lägenheten och du kan eventuellt komma och titta på den om vi bokar in en tid.

mvh

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Solna

Rapportera fel