Gamla Vägen 5

Solna
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Gamla Vägen 5, Solna
Hyrdes ut: 2015-11-28


Hyra:

14286 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

63 m2


Beskrivning

Hyrestiden gäller 6månader med möjlighet till förlängning på ytterligare 1 år om allt går bra.

2.5 rok Solna

Helt nyrenoverad lägenhet med fantastisk utsikt med sjöglimt. Topprenoverat boende för den bekväma familjen. Med ytskikt och vitvaror från 2015 är det bara att flytta in.Den stora balkongen på högt läge bjuder in till grönskande vy med sjöglimt.

PLANLÖSNING Grönskande utsikt från balkong med sjöglimt. Ljusa ytskikt och moderna materialval. Toppfräscht kök med så gott som fabriksnya vitvaror. Helkaklat badrum för den bekväme med såväl tvättmaskin som torktumlare. Socialt vardagsrum med stort fönsterparti och fantastisk vy.

OMRÅDET Det bästa av två världar, natursköna områden och ca tio minuter in till city med tunnelbana. Promenadavstånd till Ulriksdals slott, Confidencen och den vackra slottsparken vid Edsviken. Brunnsvikens klara vatten i närområdet nås på fem minuter. Hagaparken, Bergianska trädgården och Naturhistoriska riksmuseet når ni på ca tio minuter.

KOMMUNIKATIONER För den bilburne tar man sig snabbt ut på både E18 och E4. Tunnelbanan (röd linje) tar er till T-centralen på ca elva minuter och Universitet på ca två minuter. Busslinjer som tar er dit ni vill; 176 Stenhamra, Skärvik och Mörby station 178 Jakobsbergs station och Mörby station 508 Karolinska sjukhuset och Danderyds sjukhus 509 Brommaplan och Danderyds sjukhus 540 Tensta centrum och Universitetet.

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL Ljust parkettgolv och ljusa väggar. Gott om plats för avhängning och möjlig förvaring i fristående garderober.

KÖK Ljust parkettgolv och ljusa väggar. Gott om plats för arbetsytor. Utrymme för matplats upp till 4-6 personer. Köket har kyl och frys, diskmaskin, inbyggnadsmicro, ugn, spis med induktionshäll och fläkt.

VARDAGSRUM Ljust parkettgolv och ljusa väggar. Plats för sällskapsdel. Stort fönsterparti som ger ett härligt ljusinsläpp och en fantastisk utsikt.

SOVRUM Ljust parkettgolv och ljusa väggar. Med dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i fristående garderober.


SOVRUM2 Ljust parkettgolv och ljusa väggar. Passande som barnrum eller kontor.

BADRUM: Helt nyrenoverat badrum 2015 med klinkers. Har tvättmaskin och torktummlare.Närmaste station: Bergshamra Station

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna