Göran Perssons Väg

Solna
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Göran Perssons Väg, Solna


Hyra:

6500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

10 m2


Beskrivning

Uthyres rum i Solna
ENBART UTHYRNING AV RUM!

Jag hyr ut ett rum from denna Fredag(15/1) (det mindre på ritningen) i min trea (74kvm) i Huvudsta, Solna. Ditt rum är enkelt möblerat med säng och hyllor på väggen. Du får själv sätta din personliga touch så du känner dig hemma! Vi kommer dela på övriga ytor i lägenheten som kök/vardagsrum och toalett. Balkongen är 7m lång så röker du, så får du plats där.
Tvättmaskin/torktumlare och diskmaskin finns i lyan så det är bekvämt hem.

Jag jobbar vardagar som butikschef, tidigt till sent. Annars 27 år och från Karlstad från början och är en social människa som älskar elektronisk musik, vin och umgås med vänner och träna så det gör absolut inget om du är likasinnad. Det viktiga i detta är att vi båda ska känna oss hemma och bekväma och inte känna oss i vägen för varandra. Hemmet med städning etc tas vid mötet.

Rummet uthyres 2 månader i taget. En halv hyra (3.000) vid kontraktsskrivning/inflytt (Fredag 15/1) och en månads uppsägning från båda parter.
Vi delar på totala månadskostnaden för boendekostnaderna, så hyran för dig blir 6.500 kr/månad inkl. möbler, bredband, el och vatten.
Jag har nu en manlig inneboende som flyttar ut imorgon alt torsdag och ser gärna att det är kvinnliga sökande denna gång. Maila vid intresse eller frågor.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna