Göran Perssons Väg 23/27

Solna
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Göran Perssons Väg 23/27, Solna


Hyra:

4200 kr

Antal rum:

1 RoK


Beskrivning

Rum i Huvudsta uthyres omgående
Två rum finns nu tillgängliga i Huvudsta, med några min promenad till tunnelbanan som tar ca 8 min till Stockholm C (två stationer till Fridhemsplan, fyra stationer till T-centralen). Att cykla till stan / KTH / Stockholms universitet tar ca 20 min och till Karolinska Institutet 10 min. Nära stor mataffär och närhet till fina naturområden och hav, såsom Skytteholmsparken, Huvudstabadet och Pampas Marina. Rummen ligger i två olika lägenheter (Rum 2 hyrs ut av mig och rum 1 hyrs ut av min bror Dick)

Rum 1:
Fint ljust möblerat nymålat rum i Solna uthyres till skötsam och ansvarstagande person (inneboende). Lägenheten är på översta våningen. Rummet har fri öppen utsikt utan insyn, är på ca 15kvm möblerat med säng, skrivbord, byrå, garderob, stol, fåtölj, lampa etc.
Utöver eget rum delas ett fullt utrustat kök med stor matplats och ett badrum med WC/dusch. Månadshyran för rum 1 är 4 700 kr. Då ingår Wifi, värme, vatten och el samt tillgång till gym.

Rum 2:
Fint ljust möblerat nymålat rum uthyres till skötsam och
ansvarstagande person (inneboende). Rummet är på ca 8 kvm möblerat med säng, garderob, stol, lampa etc. Utöver eget rum delas ett stort vardagsrum med matplats, balkong, fullt utrustat kök och ett badrum med WC och jacuzzi.
Månadshyran för rum 2 är 4 200 kr. Då ingår Wifi, värme, vatten och el samt tillgång till gym. Detta rum uthyres i första hand till hundintresserad person då jag har en liten Siberian Husky i lägenheten och ger viss hyresnedsättning vid hundpassning.

Allmänt:

Finns en stor tvättstuga, ett träningsgym och bastu i föreningen.

Önskar en fin, varm atmosfär där alla har sina egna ytor och kan få eget utrymme och samtidigt möjlighet till socialt umgänge.

Inflyttning kan ske omgående (förslagsvis antingen den 16 oktober eller den 1 november). En månads deposition, någon form av referens krävs och vi skriver självklart ett ordentligt kontrakt med en månads ömsesidig uppsägningstid.

Intresserad? Rökfri? I så fall, skriv några rader och berätta om vem
du är och med vad du jobbar/pluggar och i vilken omfattning, intressen etc. Företräde kommer att ges till de som skriver ett mail där de beskriver sig själva.

Allt gott!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna