Hagalundsgatan 1

Solna
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hagalundsgatan 1, Solna


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

15 kvm rum, endast 7 min till Centralen
Hej!
Jag har ett rum på 15 kvm i Solna. 7min till Centralen för 4900kr. Veckopendlar du kan jag dra ner hyran!

RUMMET: Är ett av 2 i lgh som är på totalt 60kvm som är belägen på en kulle centralt i Solna med fantastisk utsikt. Väggarna i rummet är vitmålade och det finns ett stort fönster. I rummet finns 2 garderober, en byrå, och en säng. Gardiner, matta och tavlor ingår självklart också. Jag kan hyra ut rummet omöblerat om det passar dig bättre. Vi delar självklart kök och toalett/dush. Köket har en stor inglasad balkong.
I hyran ingår el, wifi osv.

LÄGET: Lgh ligger precis utanför tvärbanan! Det tar ca 5min att gå till pendeltåget och det tar endast 7 min med pendeln till Centralen. Massor av olika bussar på ngr minuters gångavstånd finns, som går till tex: Odenplan, Bromma, Ekerö, Danderyd. Ca 10 min promenad till tunnelbanan som ligger i Solna C.
Det finns 2 grönområden ca 10 min promenad bort, Hagaparken och Råstasjöarna! Jättefint att promenera/motionera/picknicka i! Mall of Scandivna ligger ca 10 min promenad bort.

JAG SÖKER:En inneboende som gärna är runt 30år (jag själv är 31 år). Man eller kvinna spelar ingen roll (själv är jag kvinna). Jag söker någon att dela hyran med då jag e student. Jag söker någon som uppskattar att få ha sitt eget utrymme, precis som jag gör. Jag är alltså inte intresserad av att hyra ut till en super social, partysugen 20årig student som aldrig bott hemifrån.
Den idealiska hyresgästen för mig skulle vara en veckopendlare eller någon som antingen jobbar heltid, men ofta (minst 1 gång/månaden) reser bort (tex någon som inte kommer från Sthlm och åker till sin hemstad eller så).
Respekten mellan oss ska självklart vara ömsesidig. Jag vill ha någon som städar undan efter sig, precis som jag kommer att göra, jag är absolut inte pedantisk med städning, men har själv varit inneboende och det är skönt när båda städar efter sig.

HYRESTID: Jag hyr ut tillsvidare med 1 månad uppsägningstid från båda håll. Jag tänker hyra ut från 1a februari. Jag vill ha referenser från tidigare hyresvärdar samt 1 månadshyra som deposition- Hyran betalas i förskott.

VEM ÄR JAG: Som person är jag glad och utåtriktad. Jag älskar konst/design, musik, djur och att umgås med vänner. Jag studerar på SU för att bli studie- och yrkesvägledare då jag studerar mycket hemma, och vill därav ha de relativt tyst hemma.

Maila gärna tillbax och berätta mer om dej själv, så jag har allt på mailen. Skriv vilka ungefärliga arbetstider du har och ungefär hur du tillbringar dina helger. Jag är mån om att hitta rätt hyresgäst till rummet så att vi båda två kommer att trivas. Det är viktigt för mig att vi båda två är ärliga mot varan.
MVH/Madelene

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna