Hagalundsgatan 24

Solna
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hagalundsgatan 24, Solna


Hyra:

14000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

60 m2


Beskrivning

Nyrenoverad 2:a i Solna med vacker utsikt
Nyrenoverad 2:a med vacker utsikt över norra sidan av Stockholm uthyres. Kontraktet är 1 år med möjlighet att förlängas med omgående inflytten. Lägenheten är renoverad och möblerna är nya.

Lägenheten är på trettonde våningen av fjorton möjliga. Detta resulterar till underbar utsikt där du kan se ända till Ericsson Globe Arena. Denna utsikt ser du från de stora fönster i vardagsrum, sovrum och kök, från köket kan du också komma till balkongen. I lägenheten finns det stora inbyggda garderober till förvaring.

I den direkta närheten är den nyöppnade gallerian Mall of Scandinavia belägen med allt som du kan komma att behöva. Med en kort promenad på ca 10 min kommer du till vackra Hagaparken med sin härliga natur och de olika aktiviteter som finns att erbjudas.

Kommunikationerna är otroligt effektiva med pendeltåg, bussar och tvärbanan från Solna station som är ca 5 minuter promenadväg. E4:an nås med bil via några svängar och tunnelbanan nås lättast från Solna Centrum som är ca 10 min promenad från lägenheten.

I denna lägenhet ingår parkering i garaget som finns i huset och nås via hiss, el, vatten, bredband, TV-kanaler, tillgång till tvättstuga, tillgång till bastu, cykelrum, biltvätt finns i garaget.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna