Hagalundsgatan

Solna
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hagalundsgatan, Solna


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

60 m2


Beskrivning

Dela lägenhet
Hej!

Vill du dela min lägenhet med mig? Vill du bli min kombo?

Jag hyr endast ut till kvinnor. Så tyvärr killar men inget ont mot er utan det känns bara tryggast. Hoppas ni förstår. :)

Jag har en 2:a på 60 kvm i Solna och du får mitt vardagsrum som ditt rum och jag tar sovrummet som mitt rum. Resten delar vi på såsom kök, hall, badrum och balkong. Det är möblerat och i ditt rum finns det säng, byrå, soffa, skrivbord, stol och fåtölj. Om det skulle vara något mer du önskar så får du självklart ta med det.

Vem är jag:
Jag heter Stina och är en glad, lugn, rökfri, alkoholfri och godhjärtad tös på 38 år. Jag tycker mycket om yoga och har precis pluggat klart en yogalärar utb. Jag tycker också mycket om att ta promenader, vara i naturen, gå kurser i personlig utveckling och hänga med härliga vänner. Jobbar som pedagog på en gymnasiesärskola för autistiska.

Vem söker jag:
En skötsam, rökfri, lugn kvinnlig inneboende. Du får gärna ha djur så länge de inte skadar möbler eller stör mina grannar. Skulle också vara kul om du var runt min ålder och hade liknande intressen men självklart inget krav.

I priset ingår allt som: hyran, trådlöst bredband, el, vatten, tv och radio licens plus alla vanliga kanaler och hemförsäkringar.

Välkommen att mejla mig om det låter intressant!

Varma hälsningar
Stina

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna