Hagalundsgatan 10, 5tr

Solna
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hagalundsgatan 10, 5tr, Solna


Hyra:

16000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

89 m2


Beskrivning

Nyrenoverad rymlig fyra, bra kommunikationer
Uthyres till privatperson eller företag från och med 1:a april 2016 till och med 1:a april 2017 med möjlighet till ytterligare ett års förlängning om så önskas. En månads deposition erlägges efter kontraktsskrivning.

Vid intresse och för fler bilder, vänligen ta kontakt via mail.

Lägenheten har ett fräscht och stort kök med kylskåp och frys i fullhöjd, tre sovrum, ett stort vardagsrum, ett större badrum med badkar samt en mindre WC. Lägenheten sträcker sig genom hela fastigheten med balkong på ca 10 m2 mot innergården vilket gör att den har ett bra inflöde av naturligt ljus. Då fastigheten är byggd på en höjd och därmed är belägen högre än andra hus runt omkring innebär det lägenheten har fri utsikt över Solna även från femte våningen.

Kommunikationer:

Mindre än 1 km till Arenastaden och Mall of Scandinavia (Gångavstånd 10 min).
1km till Solna Centrum och Tunnelbana (Restid till T-centralen 10 min).
200 m till Tvärbanan, 2 stationer ifrån Solna Business Park (Restid 5 min).
500 m till Solna Station där det går Pendeltåg mot Uppsala (47 min) via Arlanda (30 min) och in mot Stockholm City (8 min) samt bussar till Odenplan (15 min) och Danderyds Sjukhus (10 min).

Praktisk information:

1 Gigabit (1000 Megabit) internetuppkoppling via leverantören Ownit finns i lägenheten och ingår i hyran. Basutbud för TV ingår och lägenheten har uttag för kabel-tv via Com-Hem om så önskas.

Ett stort parkeringshus som administreras av föreningen finns i anslutning till fastigheten där man kan hyra en parkeringsplats till en extra kostnad i mån av plats. Inom en radie av 300 m finns även ett flertal kommunala parkeringsplatser var man kan stå till en fast månads- eller kvartalskostnad med boendeparkering från Solna Stad.

I det lokala centrumet som ligger ca. 100 m bort finns en livsmedelsaffär och ca.1 km bort ligger Hagaparken var man kan ägna sig åt löpning och promenader.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna