Järvavägen

Solna
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Järvavägen, Solna


Hyra:

16400 kr

Antal rum:

4 RoK


Beskrivning

Stor del av villa med egen ingång uthyres
Stor nyrenoverad del av herrgårdsliknande villa med egen ingång och fyra rum uthyres i lugnt och tryggt område vid kanten av Ulriksdals slottspark, Solna.

I uthyrningsdelen finns det en stor och välkomnande hall med klinker och golvvärme. Genom hallen når du enkelt ett av de två badrummen som har en dusch och bra med förvaringsutrymme. Kök och vardagsrummet är integrerat i en öppen planlösning. I köket finns mikro, spis, ugn, kolfilterfläkt, diskmaskin, kyl och frys samt städskåp. I vardagsrummet finns en pelletskamin med glasdörr samt tillgång till en härlig glasveranda med golvvärme i sydläge. I de tre separata sovrum finns plats för dubbel- alternativt enkelsängar och det finns rymliga garderober i varje rum. Två av sovrummen har vackra kakelugnar (dock ej brukbara). I ett av sovrummen har tillgång till ett separat badrum med ett lyxigt bubbelbadkar.

Utrustning:
• Tvättmaskin och torktumlare, mikro, spis och ugn, kolfilterfläkt, diskmaskin, kyl- och frys. Uthyrningsdelen av villan hyrs ut omöblerad
• Förråd och möjlighet för att parkera en bil finns

Fem minuter till Järva krog där det finns bussar bland annat mot Arlanda, Solna, Sergels torg och Danderyd. Tio minuters promenad till Ulriksdals pendeltågsstation. Matbutik, skola och dagis finns även i närområdet. Önskas shopping eller bio ligger Mall of Scandinavia ca 15 minuters promenad bort.

Krav på dig som hyr:
• Inga betalningsanmärkningar
• Fast inkomst
• Skötsam och ordentlig
• Ej husdjur eller rökare (pga allergier)
• Två (2) månaders deposition i samband med kontraktskrivning
• En (1) månads uppsägningstid

Hyran är på 16 400 kr per månad exkl. el. Hyrs ut omgående och tillsvidare. Om du är intresserad maila oss ett par rader om dig själv!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna