Jungfrudansen

Solna
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Jungfrudansen, Solna


Hyra:

14500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

65 m2


Beskrivning

Nyrenoverad 2.5:a på Huvudsta, 14500kr/mån
Bostadens läge är så bra det kan bli. T-banan (Huvudsta) är 200 meter från lägenheten där du tar dig till T-Centralen på bara 8 minuter (15 minuter med cyklar) och busshållplats just utanför porten. I Huvudsta centrum, som de senaste åren genomgått en totaluppfräschning, finns välsorterad matvarubutik, gym, vårdcentral, apotek och restauranger för att nämna något. På 5 minuter tar man sig via allén ner till strandpromenaden vid Ulvsundasjön, där man finner, ridstall, friluftsbad, Pampas marina, seglarklubb och mycket mer.
2,5: RUMS PÅ 65 kvm.
lägenheten var helt nyrenoverad i 2014; stort vardagsrum, rymligt sovrum med möjlighet till dubbelsäng och möbler, högblankt kök med massiv ekbänk, balkong i söderläge, Badrum - dusch/WC helkaklat, och extra rum för baby rum, arbetsrum eller förråd på dina behov

I HYRAN INGÅR
-el, värme, vatten.
- Lägenheten kommer att hyras ut MÖBLERAD.

*Tvättstuga finns i entre plan / Stor hiss finns i huset.

VILLKOR
-Uthyres fr.o.m. 1 Dec och de kommande 12 månaderna .
-Två månads hyror betalas som deposition och som återfås vid utflyttning
-Tre månaders uppsägningstid
-Välskött person eller par med god ekonomi utan några husdjur och rökfri

Om du är intresserad av lägenheten, MEJLA mig och berätta kort om er själva och era hyresbehov. Eftersom lägenheten är i väldigt bra skick, så är jag noga med vem jag hyr ut lägenheten till. Lämna kontaktuppgifter, så att jag kan kontakta er för visning av lägenheten. Jag kommer att be om referenser efter att du besökt lägenheten.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna