Jungfrudansen

Solna
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Jungfrudansen, Solna


Hyra:

6000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

Uthyrningsdel uthyres i Huvudsta
Hej!

Vi är ett par som vill hyra ut vår uthyrningsdel på 20 kvm i 6 månader, med möjlighet till förlängning from 1 januari 2016.
Uthyrningsdelen är totalrenoverad och har en egen separat ingång som består av en hall, ett badrum med toalett och dusch samt ett stort ljust rum med två stora garderober med skjutdörrar. Rummet är möblerat, du avgör själv om du vill behålla möblerna eller vill tillsätta egna möbler. Lägenheten är placerad högst upp på Jungfrudansen i Huvudsta med härlig utsikt, precis intill vatten och natur. Det finns goda jogging- och cykelbanor, bad- och fiskemöjligheter. Uthyrningsdelen har närhet till goda kommunikationsvägar, både med buss och tunnelbana. Huvudsta centrum ligger bara ett stenkast bort med flertalet restauranger, vårdcentral, matbutiker och gym som har öppet dygnet runt. Solna centrum och Västra Skogen ligger även några minuter i promenadavstånd. Intill lägenheten finns en mycket härlig strandpromenad som tar dig in till stan på ca 20 minuter (10 min med cykel). I hyran ingår el och 100 MB bredband. Tillgång till cykelrum och tvättstuga finns.

Obs! Uthyrningsdelen har inget kök, däremot finns kokplattor, kyl och frys. Krav på dig som vill hyra vår uthyrningsdel: Du ska vara en lugn person som har fast arbete, djur- och rökfri. Hyran ska betalas en månad i förskott och en deposition på 10 000 kr ska betalas innan inflyttning.

Om du är intresserad, skicka då en kort presentation om dig själv så hör jag av mig så snart som möjligt.

Fler bilder finns att skicka vid visat intresse. Hyra: 6000 kr.

Med vänliga hälsningar,
Atusa

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna