Jungfrudansen 4

Solna
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Jungfrudansen 4, Solna
Hyrdes ut: 2016-05-21
Uthyres till: 2016-10-31


Hyra:

14500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

64 m2


Beskrivning

En lägenhet utöver det vanliga!Lägenheten har renoverats och byggts om med en smak av känsla och detalj till en pärla.

Vägg mellan hall och sovrum har tagits ner och man har istället skapatt ett mysig VARDAGSRUM här. På golvet har ett parketgolv lagts, väggarna har målats ljusa, innertak har monterats med infällda spotlights.

Det some tidigare var vardagsrum har delats upp i ett arbetsrum samt ett rymligt SOVRUM.Ingång till sovrum med såpad valnötparkett, ljusmålade väggar, bra skjutdörrsgarderob som löper längs större delen av väggen. Stort fönsterparti i väst.

BADRUMMET är helkaklat med golvvärme och innertak med infällda spotlights.Handfat, wc-stol, badkar.

Ek-KÖK med klinkergolv och golvvärme, rostfria vitvaror samt utgång till stor, ombyggt balkong med sjöutsikt (Ulvsundasjön). Bänkskivan är för övrigt platsgjuten betong.Rostfri kyl/frys, varmluftsugn och mikro. Vitvaror från Electrolux och Husqvarna. Inbyggt diskmaskin (60cm bredd).Keramisk spishäll, rostfri kolfilterfläkt. Matplatsen är från trä, handgjort och stor. Man sitter 6 personer utan problem.


BALKONGEN är renoverad och har i samband med gjörts djupare. I den teakliknande trätrallen finns infällda ljusdioder some ger en lyxig känsla. Infravärme finns för de svala vår- och sommardagarna! Balkongen är drygt 7kvm.

Mycket välskött förening med många stora renoveringar utförda och god ekonomi!

Bra läge vid nyrenovarade Huvudsta Centrum med T-Bana, affärer, apotek, vårdcentral och gym. Med tunnelbanan tar du dig till City på ca 7 minuter. Promenadavstånd till Solna Centrum med ca 120 butiker och all tänkbar service.
Barnvänlight område med flera skolor i närmaste omgivningen. Promenad-och-cykelväg längs vattnet in till Vasastan och Kungsholmen.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna