Jungfrudansen 1

Solna
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Jungfrudansen 1, Solna


Hyra:

21000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

67 m2


Beskrivning

Fin, nyrenoverad 3:a i Solna
Jag ska studera på annan ort och tänkte hyra ut min lägenhet i Solna.

Det är en trea på 67 kvadratmeter på bottenvåning i ett lugnt kvarter. 2 sovrum, ett större och ett mindre, ett vardagsrum som är sammanslaget med köket. Hela lägenheten är nyrenoverad, jan 2016. Alla vitvaror är nya. Badrummet har tvätt- och torktumlare, och golvvärme.

Ingår i hyran: värme, el, bredband, comhem (basutbud), vissa (bostadsrätts-)försäkringar.

VILLKOR:

Exakt hur länge jag tänkte hyra ut är svårt att säga, men det kan vi komma överens om, dock minst 6 månader och sedan från månad till månad med t.ex. 2 månaders ömsesidig uppsägningstid. Vi diskuterar exakta villkor och kommer överens om det som känns bekvämt för oss och definierar det i kontraktet.

Då det är en andrahandsuthyrning så måste även bostadsrättsföreningen godkänna avtal och hyresgäst innan hyresavtal är giltigt. (Max ett år i taget kan beviljas av bostadsrättsföreningen för andrahandsuthyrning, d.v.s. skulle bostadsrättsföreningen av någon orsak ej godkänna förlängd uthyrning efter ett år, så gäller deras ord ang. utflyttningsdatum och ej längre det vi kommit överens om i vårt kontrakt).

Inflyttning: enligt överenskommelse, tidigast 12 september.

Deposition: En månadshyra, som återfås efter utflyttning, och godkännande av städning och att lägenheten inte fått några skador. Depositionen ska vara erlagd via insättning på konto innan nycklar ges ut och efter att hyreskontrakt är signerat.

Hyran erläggs i förskott, senast den 26:e varje månad skall hyran vara tillhandahållen. Om den 26:e infaller en lör/sön/helgdag, skall hyran vara tillhandahållen närmaste vardag efter den 26:e samma månad.

Eventuellt kommer jag så småningom (tidigast om 6månader - 1år) att sälja lägenheten och kommer då eventuellt att behöva tillgång till den vid flera tillfällen, för fotografering, ev. reparationer, ev. uppiffning, samt vid visningsdagarna. Hyresgästen måste beredd på att eventuellt flytta på vissa saker och ev. ha dem på andra ställen vid fotografering och visning och finna sig i mindre reparationsjobb (stor renovering är inte aktuell). Om det eventuellt uppstår kostnader för hyresgäst vid denna tidpunkt så står givetvis jag för dessa.

Hyresgäst får ej röka inomhus. (Balkong finns)

Kan uthyras möblerad eller omöblerad, eller delvis möblerad. Detta diskuterar vi, och det påverkar inte hyran.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna