Jungfrudansen

Solna
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Jungfrudansen, Solna


Hyra:

18000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

70 m2


Beskrivning

Charmig trea i Solna
Charmig 3:a i Huvudsta, Solna. Lägenheten ligger på bottenplan med balkong, om knappt 70 kvm. Den består av 2 sovrum, ett större och ett mindre, samt ett sammansatt kök-vardagsrum. Det finns även många garderober och en walk in closet. Badrummet är stort med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten är nyrenoverad. Den uthyres fullt möblerad. Bostaden är perfekt för ett par, den lilla familjen, eller varför inte två vänner som vill dela ett bra boende.

Lägenheten ligger på Jungfrudansen i det trevliga området Huduvsta. Tunnelbanan ligger i Huvudsta centrum, ca 2 minuter från dörren, där finns även mataffär, apotek, frisör, vårdcentral, gym och annan bra service. Det är 4 stationer till T-centralen och resan tar mindre än 10min. Ett stenkast bort ligger Mälaren med trevligt promenadstråk, lekplatser, 4H gård, badplats, och mysiga restauranger.

I hyran igång allt - hyra för lägenheten, möbler, el, vatten, värme, internet, TV, comhem med basutbud (TV-apparat saknas).

Själv studerar jag på annan ort och hyr därför ut min bostadsrätt. Allt sker vitt med kontrakt och enligt de lagar som gäller kring andrahandsuthyrning av bostadsrätt. Det innebär bland annat att jag får hyra ut när jag studerar på annan ort, dock måste bostadsrättsföreningen godkänna dig som hyresgäst och sedvanlig prövning sker varje år. Jag har 3 år kvar på mina studier. Uppsägningsregler gäller enligt lag, 1 månad för dig, 3 månader för mig gent emot dig. Hyran är satt enligt de rekommendationer som finns gällande uthyrning av egen bostadsrätt och den är INTE förhandlingsbar, vänligen respektera det. (ev. Rabatt kan diskuteras från år 2 om du ämnar bo länge.)

Andra krav jag har är att du ska kunna styrka din ekonomiska situation. Hyran betalas i förskott och skall vara mig till handa den 26:e varje månad. En månads deposition betalas i samband med kontraktsskrivning som återfås efter gemensam avflyttningsbesiktning. Lägenheten är rökfri. Däremot är husdjur okey. Du skall också teckna en hemförsäkring (försäkring för själva bostadsrätten finns). Nuvarande hyresgäster flyttar ut sista november, så jag söker primärt hyresgäst som kan betala hyra från 1 dec.

Om du tycker att det här verkar vara en lägenhet för dig/er, skriva gärna ett mail där du berättar om dig själv, vilka som ska bo där, hur du ska finansiera boendet och hur länge du ämnar bo kvar. Första kontakten vill jag ha per mail, inte telefon, om vi kommer överens så bestämmer vi en tid för att titta på lägenheten. Jag ser fram emot ditt brev.

Med vänliga hälsningar/
Jari

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Solna

Rapportera fel