Klippgatan 1

Solna
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Klippgatan 1, Solna


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

18 m2


Beskrivning

1 Rum 18 kvm centralt i Solna
Hej!
Jag hyr ut ett rum (18 kvm) i min 2:a i Solna. Lägenheten ligger centralt beläget med goda kommunikationer i närheten. Solna Centrum med tunnelbana och bussar ligger ca 7 min gångavstånd bort och 2 min från lägenheten ligger bussar med kommunikationer mot Odenplan, Karolinska Sjukhuset, Karolinska Institutet osv.

Rummet är på övre suterrängvåning och du kommer ha källarfönster mot markplan. Rummet kommer vara möblerat med följande: Säng, sängbord, byråer, skrivbord & stol, tv, soffa, egen kyl & frys, micro. Det ingår även el, tv-kanaler och internet i hyran. Tillgång till kök och badrum.
Lägenheten har även tvättmaskin och diskmaskin.

Vem är jag?
Jag är en 22 årig tjej som börjar plugga på Södertörn nu i januari. Gillar att hänga med kompisar, åka skidor, resa och ibland blir de en utekväll på stan.

Vem är du?
Jag ser gärna att sökande är en tjej i snarlik ålder som mig själv. Skriv ett personligt brev och maila till mig.

Inflytt 31/1 då rummet kommer vara färdigmöblerat, vid inflytt tidigare kan vissa möbler saknas.

Skicka gärna ett personligt brev och berätta vem du är och vad du gör på dagarna. Jag vill även se att du inte har några betalningsanmärkningar och ett rent register hos polisen. Om det känns bra så bestämmer vi en träff där vi kan gå igenom hur det skulle fungera praktiskt och om vi kan komma överens.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna