Klippgatan 8

Solna
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Klippgatan 8, Solna


Hyra:

17000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

76 m2


Beskrivning

Nyrenoverad 3:a i Solna Centrum - Möblerad
Nyrenoverad och fullt möblerad 76kvm 3:a lägenhet med stor balkong uthyres. Lägenheten ligger på Klippgatan i trevliga och centrala Solna, med en minut promenad till busshållplats, och mindre än 6 minuters promenadavstånd till Solna centrum (Tunnabana) . Här bor du på lugn adress nära Hannebergsparken och förskola, som är mycket barnvänlig.

Lägenheten har 2 sovrum och ett vardagsrum. Lägenheten genomgick en totalrenovering i 2014 med nya badrum, nytt kök, nya golv, innerdörrar och tapeter i alla rum. Det är på 6:e våningen i en 8-våningshus (med hiss). Lägenheten kommer att hyras ut fullt möblerad inklusive dubbelsäng, soffa, rymliga garderober, matbord, datorbord. Det finns en stor balkong söderut i anslutning till det stora vardagsrummet, som man kan njuta av massor sol och vackra scenario utanför.

Hyresvärden önskar hyra ut i minst ett år från och med 15 April 2016 eller beroende på när det kan passa den som ska flytta in.

Hyran är 17 000 kronor per månad. I hyran ingår TV,100 Mb bredband, vatten, värme och el (400 sek el ingår, vilket motsvarar ca 230 kWh). Deposition på en månadshyra vid inflyttning. Vidare betalar man månadshyra i förskott.

Hyresvärden söker djur- och rökfri familj eller person, som ha fast jobb och ordnad ekonomi. Skriv ett mail där du berättar lite om dig/er så återkopplar vi och diskuterar vidare.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna