Klippgatan 8A

Solna
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Klippgatan 8A, Solna


Hyra:

16000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

75 m2


Beskrivning

Härlig trea centralt i solna - ett helt år
Högst upp på våning 8 i fastighetens bästa läge finns denna välplanerade och trivsamma lägenhet. Uthyres från början/mitten av augusti till och med slutet av juli 2017.

Hall med säkerhetsdörr, skjutdörrsgarderob med speglar, en avställningsyta för t.ex. barnvagn samt en garderob. Nyrenoverat badrum med ljust kakel, golvvärme, över och underskåp, vikbara duschväggar samt handdukstork. Fullutrustat kök med matplats för 6-8 personer; vita skåpsluckor, hel kyl och frys, dubbelskafferi, diskmaskin, inbyggd mikro, varmluftsugn och spishäll. Två lättmöblerade sovrum med utmärkt förvaring. Idag finns det en dubbelsäng i det större sovrummet och en dagbädd samt en 120 säng i det andra.
Stort och ljust vardagsrum helt utan insyn med öppning mot hall, balkong och det ena sovrummet med en rejäl arbetsbänk längs med fönstret. Stor inglasad balkong i västerläge med fri utsikt över Stockholms innerstad. Balkongen har trätrall och spotlights och fungerar som ett extrarum i förlängning till vardagsrummet.
Det höga och fria läget ger lägenheten en luftig känsla, utan insyn och med ett generöst ljusinsläpp. Genomgående ljusa väggar och massiva ekgolv förutom del av hall som har klinkergolv.

Perfekt läge i centrala Solna nära parker, skolor och förskolor. Kort promenad till Solna C med ett stort utbud av butiker, serviceinrättningar och kommunikationer (T-bana, bussar, tvärbana och pendeltåg). Närhet även till Arenastaden med Friends Arena och Mall of Scandinavia. I Solna businesspark fem minuter med bil från lägenheten ligger Ica Maxi och på vägen dit finns en Lidl. En lite längre promenad tar dig till underbara Pampas Marina eller Kungliga Hagaparken. Till Stockholms centrum tar du dig enkelt med tunnelbanan på sju minuter om du inte vill cykla. Jobbar du i Arenastaden eller på Karolinska är det ett guldläge och det är också enkelt och smidigt att ta sig ut på motorvägen.

Hyreskostnaden på 16 000/månad inkluderar allt; el, snabbt bredband, kabel tv och även en garageplats i källaren. Det finns även boendeparkering på gatan och tillståndet är gratis. Månadskort kostar 300kr, tre månader kostar 750kr alternativt betalar man 20kr dygnet.

Lägenheten hyrs ut möblerad eller halvmöblerad beroende på hyresgäster och överenskommelse. Vi har hyrt ut tidigare och har sedan dess varit tvungna att renovera om det mesta av lägenheten (det är nymålat 2016) så vi lägger stor vikt vid att få skötsamma och pålitliga hyresgäster som helst stannar hela perioden. Vi kommer att begära en deposition på 2-3 månadshyror beroende på möblering för vår säkerhet. Viktigast för oss är att vårt hem är i trygga händer och att du som hyresgäst är nöjd.

Vi hyr helst ut till ett lugnt par eller till en liten familj som har goda referenser. Lägenheten är rök och djurfri.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna