Kungshamra 81

Solna
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kungshamra 81, Solna


Hyra:

6000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

23 m2


Beskrivning

Studentlägenhet med pentry över sommaren
Hej,

eftersom jag inte ska befinna mig i Stockholm över sommaren så passar det bra att hyra ut min studentlägenhet till någon behövande.

Lägenheten är belägen i Bergshamra som är ett väldigt lugnt och fint område med bra kommunikationer. Med tunnelbanan är det endast ca. 10 minuter till centrala Stockholm.

Du som hyr lägenheten kommer hyra den fullt möblerad med säng, klädskåp, soffa, tv-bord, tv-bänk och TV så ingenting behöver köpas själv. I lägenheten finns även en fransk balkong, stor toalett med dusch och ett pentry med ugn/spis, kylskåp/frys och all slags köksredskap som kan behövas.

Jag söker en person i åldern 20-30 som har en god ekonomi, är lugn och tar hänsyn till sina grannar och kommer ta väl hand om lägenheten. Utöver hyran kommer jag ta en deposition på 6000:- som självklart lämnas tillbaka efter hyrestiden om lägenheten är i det skick den lämnades i.

Känner du att denna lägenhet är perfekt för dig över sommaren, vill se fler bilder eller har fler frågor så får du gärna kontakta mig via mail.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna