Kungshamra 47

Solna
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kungshamra 47, Solna


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

48 m2


Beskrivning

Student till studentlägenhet sökes
Hej!

Jag söker nu en student som medboende till min studentlägenhet på 48kvm med 2 rum o kök. Lägenheten ligger i ett hus byggt 2004 i Kungshamra-området i Bergshamra. Det tar 8 minuter till affär samt tunnelbana (en station till SU, 2 till KTH, 12 min till centralen). Du får tillgång till eget rum på 16-17kvm, fullt utrustad kök samt badrum och förråd inne i lägenheten.

Lägenheten är en SSSB-lägenhet och det krävs därför att du pluggar/ska börja plugga på en SSSB-ansluten skola samt tar minst 15hp/termin.

Jag ska själv börja mitt sista år på KTH och har under senaste året delat lägenheten med min syster. Jag ser därför gärna att du som medboende har ett antal år kvar på din utbildning då jag om 12 månader (efter min examen) kan skriva över lägenheten på dig.

Om vi ska klara av att bo ihop under kommande året krävs det att vi kommer bra överens från början. Liknande intressen och en vilja att lära känna nya människor är därför otroligt viktigt! Bonus om du pluggar på annan skola än KTH då jag vill lära känna människor från helt andra program! Om du är intresserad, skriv en kort text om dig själv så får vi se om vi passar :)

Rummet är tomt i detta nu så inflytt kan ske omedelbart. Har gärna en visning och träffar dig innan kontrakt erbjuds.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna