Kungshamra 35A

Solna
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kungshamra 35A, Solna

Hyra:

160000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

64 m2


Beskrivning

Större lght i Solna uthyres i nio månader
Hej,

Mitt namn är Mary och jag studerar till civilingenjör på KTH. Jag behöver hyra ut min studentlägenhet belägen i Kungshamra, Solna. Den är på 64 kvm och är en större trea, se planritningen. Lägenheten är inte möblerad.

Kungshamra ligger två tunnelbanor stationer från Tekniska högskolan samt en 11 minuters restid till T-centralen. Vid Bergshamra centrum (som ligger knappt 500 meter från bostaden) finns även gym, matbutiker, apotek, vårdcentraler etc. Detta är ett mycket uppskattat område; både centralt men ändå avskilt.

Jag önskar att hyra ut lägenheten från och med 21/12-2015 till 31/8-2016 (alltså strax över nio månader). Månadshyran ligger på 16 000/månad varav en månadshyra i deposition.

I hyran ingår en mycket bra hemförsäkring, internet, vatten, värme och el. Den som hyr lägenheten kan även skriva in sig som min medboende och kan därmed få sin post skickad till denna adress.

Kravet på den inneboende/de inneboende är att de skall vara rök- och djurfria, ha stabil inkomst, ska vara skötsamma samt lugna.

Är ni intresserad så hör gärna av er (ring helst!)

Vänligen,
Mary

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna