Näckrosvägen

Solna
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Näckrosvägen, Solna


Hyra:

15000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

51 m2


Beskrivning

Möblerad 2:a Råsunda, Solna uthyres 15 000kr
- Möblerad
- Från September
- 6 månaders kontrakt (kan förlängas)
- 1 månads deposition + 1 månads förskottshyra
- Djur och rökfri

Kort information om lägenheten:
Storlek: 2 rum och kök
Boarea: 51 kvm
Inkl: värme, vatten och kabel-tv och bredband
Ingår ej: El
Address: Näckrosvägen

Size: 2 room apartment
Living area: 51 sqm.
Include:warmth, water, internet and cable TV
Electricity not included in the rental.

================================================== ======
Kommunikationerna är mycket goda. På endast två-tre minuters promenadavstånd finns både T-bana(Näckrosen) och busshållsplats där bl.a. buss nr 515 tar er till Odenplan. Skola och dagis finns även i området.

Här bor Ni i en stabil och populär bostadsrättsförening. Tvättstugan är utrustad med moderna maskiner och ligger i källaren i detta hus. Mycket bekvämt vilket underlättar vardagsbestyren.

Läget innebär en optimal kombination av både lugn och närhet till allt man kan önska sig. Ni bor på en lugn gata i Råsunda omgärdade av grönska men har fortfarande närhet till allt Ni behöver så som matbutiker, naturen kring Råstasjön, SF-biografen i Filmstaden, restauranger samt hela Råsundavägens utbud av butiker och restauranger såsom Texas Longhorn, Burger Supreme m.m. Näckrosparken ger lugn och grönska och ett stenkast bort finns fina omgivningar och promenadstråk vid Råstasjön. Härifrån har man också gångavstånd till nya Mall of Scandinavia med ett enormt utbud av internationella butikskedjor, restauranger och caféer. I gallerian finns också SATS gym, Hemköp, ICA MAXI och för underhållning är SF:s IMAX biograf värt ett besök. På gångavstånd når ni även Solna Centrum och Sundbybergs centrum eller Tuletorget med SATS gym och Petters hamburgerrestaurang "Käk".

Jag kommer att kräva arbetsgivarintyg som stärker inkomst, kolla på id-handling inför ev. kontraktskrivning. Detta innebär att hyresgästen har ett fast arbete som går att styrka.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna