Näckrosvägen

Solna
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Näckrosvägen, Solna


Hyra:

15000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

55 m2


Beskrivning

Nyrenoverad 2 rok med balkong i solna
NYRENOVERAD 2 ROK MED BALKONG I POPULÄRA NÄCKROSEN/ SOLNA - Uthyres ett år 1/1-31/12 2017.

I Näckrosen nära Filmstaden kommer jag nu att hyra ut min fina hörnlägenhet med rymlig klädkammare med härlig utsikt mot Råstasjön och Arenastaden åt ena hållet och Kista tower åt det andra. Balkongen har sol från morgonen fram till efter lunch.

Området är lugnt och ligger på gränsen till Sundbyberg. Det är nära till T-bana (10 min till T-centralen), buss, affärer, biografer, restauranger, Friends Arena och Mall of Scandinavia.

Lägenheten är nyrenoverad 2016 och har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket har nya vitvaror (stor kyl/frys, diskmaskin, mikro, ugn och induktionshäll) och i badrummet finns tvättmaskin/torktumlare, handduksvärmare och golvvärme.

Uthyres möblerad inklusive tv, även porslin, glas, bestick och köksredskap mm om så önskas.

Till lägenheten hör även en parkeringsplats med el mitt emot huset.

Hyran ligger på 15 000 kr/mån. Normalförbrukning av el ingår. Bredband och digital TV kommer att anslutas i slutet av året eller början av 2017 och ingår i hyran.

Deposition en månadshyra som betalas efter visning då vi skriver kontrakt och betalas tillbaka vid hyrtidens slut. Hyran betalas månadsvis i förskott.

Jag söker dig som inte har några anmärkningar, har god ekonomi och är ordningssam. Du är även rök & djurfri. Mejla en beskrivning om dig själv och ev fler som ska bo i lägenheten samt vad du jobbar med. Skickar gärna fler bilder på mail om så önskas.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna