Nybodagatan

Solna
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Nybodagatan, Solna
Hyrdes ut: 2022-06-01
Uthyres till: 2022-08-31
HyraHyra:

8000 kr

RumAntal rum:

1 RoK

BoytaBoyta:

15 m2

Beskrivning

Vi hyr ut vårt sovrum i vår trea i Solna. Du/ni får ett eget sovrum samt del av gemensamma ytor (vardagsrum, kök och badrum). Lägenheten är totalt på 76 kvadrat, i gott och ligger på 10e våningen och har balkong (i söderläge! 😊). I hyran ingår samtliga omkostnader såsom wifi, el och vatten. Lägenheten har bänkdiskmaskin och gemensam tvättstuga med flera maskiner, torkskåp, torktumlare etc. Sovrummet är möblerat med en 160 säng, byrå och ett litet skrivbord (kan ställas på vinden om du/ni inte vill ha det). Resten av lägenheten är också möblerad, men finns utrymme att ta med några egna möbler också.

Lägenheten ligger 5 minuters promenad från Solna Centrum, och ungefär lika långt från Huvudsta Centrum. Du har således nära till mataffärer, shoppingscenter etc samt bor mitt emot en pizzeria och bredvid ett jättemysigt café.

Lite om oss: vi är ett par i 30 års åldern som vanligtvis veckopendlar mellan Stockholm och Göteborg. Nu väntar vi vårt första barn och kommer därför landa i Göteborg närmsta tiden. Av den anledningen vill vi nu hyra ut vår del av trean, först över sommaren (juni, juli och augusti) men med möjlighet till förlängning.

Sedan tidigare hyr vi ut ett sovrum / del i lägenhet till en jättetrevlig 23årig kille som pluggar och jobbar. Det fungerar otroligt bra mellan oss och viktig med nästa hyresgäst är att ni också hittar ett gott samarbete i lägenheten.

Vem söker vi?

En person eller ett par som kanske vill testa på Stockholm över sommaren eller behöver någonstans att landa några månader. Vi tror att du/ni tar ansvar för samtliga utrymmen i lägenheten och håller rent o snyggt på daglig basis. Vidare är det viktigt för oss att det funkar bra med hyresgäst o grannar, så några större fester eller liknande blir inte aktuellt i lägenheten (även om man såklart gärna får ha vänner på besök!). Du kan betala hyran en månad i förväg och kommer betala löpande under sommaren utan problem. Du pratar svenska eller engelska och kan du dessutom arabiska är det ett plus!

Vi kommer kolla referenser från tidigare hyresvärdar eller liknande.

Hör av dig och berätta mer om dig själv och din boende situation och varför du vill hyra just vår lägenhet!

Med vänliga hälsningar
Sabina och Mohammed
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna

Rapportera fel