Olof Af Acrels Väg 3

Solna
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Olof Af Acrels Väg 3, Solna


Hyra:

9500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

26 m2


Beskrivning

26kvm i Solna/Vasastan uthyres omgående9500:-
Fin 1:a på 26 kvm i Solna uthyres from 1/5 tills vidare. Våning 6 av 6, hiss finns. Mycket bra läge precis bredvid Karolinska sjukhuset och till St Eriksplan går du på dryga 10 min alternativt åker buss på några minuter.
Lägenheten uthyres möblerad och med viss köksutrustning enl överrenskommelse. Loftsäng finns med 140 cm bred madrass och under sängen finns ett inbyggt förvaringsutrymme med hyllor och en liten frys. Kök med induktionshäll, microvågsugn, varmluftsugn, spisfläkt och kylskåp med frysfack. Badrum med ett litet badkar och gott om förvaringsutrymme samt Liten klädkammare i anslutning till hallen. Fransk balkong och ogenerat läge med mycket lite insyn.
Lägenheten visas vid ett bestämt tillfälle efter mailkontakt och för ett begränsat antal personer. Det är ett krav på att du som hyr ska ha fast inkomst och vara skötsam. Hyran betalas i förskott och är 9500kr/mån i hyran ingår hushållsel och bredband. Deposition på en månadshyra återfås vid flytt. Ömsesidig uppsägningstid på 2 månader.
Skriv en kortare beskrivning av dig själv och bifoga gärna ett foto.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna