Östervägen

Solna
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Östervägen, Solna


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

48 m2


Beskrivning

Egen/delad våning i etagelägenhet - Råsunda
Hej!

Nu finns ett rum tillgängligt att förfoga över i svårslaget läge med bra kommunikationer.

Hyrestiden kan diskuteras och löper fr.o.m 1/6 och tillsvidare/enligt överenskommelse

Boendet är rent, fräscht med snygg nyrenoverad standard.

Ovanvåningen i etagelägenheten som ligger högst upp i huset är på sammanlagt 48m2 och består av två rum, varav det rummet som är tilgängligt är det största på ca 13-14m2.

Rummet är för övrigt fräscht och ljusa fina väggar och kan ordnas möblerat eller omöblerat då nuvarande inneboende gärna vill bli av med lite möbler såsom säng och byrå inför utflytt.

Lägenheten har egen ingång samt dusch och en köksdel som består av stor kyl/frys, micro, vattenkokare samt kokplatta(ej utritat på bilden). Enda nackdelen är att man får diska från badrummet, men inga större bekymmer.

Lägenheten har även balkong i sydväst med ogenerad insyn och med sol från mitt på dan till solnedgång. Finns en Weber gasolgrill om man vill grilla på balkongen nu under somaren

Du kommer dela lägenheten med en lugn, städad och skötsam tjej i 28-års åldern som arbetar ganska långa dagar från morgon till kväll.

Du som söker boendet skall vara lugn, rökfri och städad, vilket innebär att lägenheten hålls kontinuerligt i ett städat skick för allas trevnad.

Skriv och berätta lite om dig själv så återkommer jag om det verkar intressant. Ett tips är att inte bara skriva "jag är intresserad av lägenheten" då jag får många mail som är betydligt mer välskrivna och utförliga från personer som vill ha tillgång till boendet.

I hyran ingår el och bredband(bredbandsbolaget). Ej TV på rummet, men det finns tillgång till Com-Hems analoga tv-nät.

Hyra 4500kr och vid kontraktsskrivning erläggs en deposition om 5000kr.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna