Rådjursstigen 26

Solna
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Rådjursstigen 26, Solna


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Rum uthyres i central lägenhet till 18-26 år
OBS! Bilden på rummet är tagen från mitten av rummet, hela rummet är alltså inte med på bilden.

Rum uthyres i central lägenhet till 18-26 åring med omgående tillträde.

"Bergshamra är en stadsdel i Solna kommun, Stockholms län. Den utgör den nordostliga delen av Solna kommun och gränsar i väster till Ulriksdal, i norr till Edsviken (med broförbindelse till Stocksund, Danderyds kommun), i öster till Lilla Värtan och i söder till Brunnsviken (med broförbindelse över Ålkistan till Norra Djurgården, Stockholms kommun). Bergshamra ligger i sin helhet i Nationalstadsparken.

Bergshamra beskrivs av många av sina invånare som en by i storstaden. Läget mitt emellan Brunnsviken i söder och Edsviken i norr med naturskyddade områden mitt i nationalstadsparken gör området till något av en oas mitt emellan motorvägar och storstadsbebyggelse. I närområdet finns Ulriksdals slott med tillhörande slottspark."

Från porten är det ca 100m till Bergshamra Centrum och tunnelbanan som tar dig till T-Centralen på 10 minuter. Stockholms Universitet och KTH på 1 respektive 2 stationer, alltså under 5 minuter.

Lägenheten är en 4a (tre sovrum) på ca 100 kvm och ligger på högsta våningen. Vi kommer alltså vara 3 personer som delar på de gemensamma ytorna: kök, hall, dusch och toa. Rummet på ca 15 kvm kan hyras ut både möblerad och omöblerad.

Vi som bor här nu är jag och Olov.

Vem är jag?
Tony 21 år, född och uppvuxen i Stockholm. Läser Kandidatprogrammet i företagsekonomi på Stockholms Universitet och påbörjar mitt tredje år i höst. På min fritid spelar jag alldeles för mycket golf. Jag har haft inneboende de senaste 4 åren och är väl medveten hur det fungerar.

Vem är Olov?
23 år, född och uppvuxen i Mora. Nyss tagit sin kandidatexamen på Handelshögskolan i Stockholm och påbörjar masterprogrammet i höst.
När Olov är hemma kommer man ofta hem till ett väldoftande kök då han har stort matlagningsintresse. Olov har nu varit inneboende i över 1,5 år.

Vem är du?
Jag söker efter någon som är trevlig, ordningsam och lättsam. 18-26 år. Du ska ha en stabil inkomst. Husdjur går att diskuteras.

Om du tycker detta verkar intressant är du välkommen att maila mig och berätta mer om dig själv.

Se till att ha med:
* namn, efternamn
* ålder
* sysselsättning
* telefonnummer
* önskat inflyttningsdatum

För mitt minnes skull får du gärna skicka med en bild, då jag oftast får en hel del mail och namn att hålla koll på.

Rummet är tillgängligt så länge annonsen finns kvar!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna