Rådjursstigen 14

Solna
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Rådjursstigen 14, Solna


Hyra:

14000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

71 m2


Beskrivning

Ljus trea nära city och natur
Vi hyr ut vår fina trea i Bergshamra, Solna från och med den 5 november pga arbete på annan ort. Lägenheten ligger i Bergshamra endast 2 minuters promenad från T-banan (Bergshamra) och torget med service såsom: Coop, vårdcentral, bibliotek och restauranger. 12 minuter med tunnelbanan till T-centralen. Bergshamra ligger även vid nationalstadsparken som erbjuder natur såsom motionsslingor och bad. Promenadavstånd till Ulriksdals slott.

Lägenheten är en gavellägenhet med stor inglasad balkong. Kök och vardagsrum är delvis integrerade och köket har diskmaskin (2015), kyl och frys (2014), modern ugn och spis. Helkaklat badrum med golvvärme och två sovrum som rymmer dubbelsäng. I hallen finns en kontorshörna med stort skrivbord (två sittplatser) och Algot (IKEA) hyllor. I huset finns fyra bokningsbara tvättstugor. Föreningen har även gym och bastu. På föreningens innergårdar finns två grillplatser samt två lekplatser.

Lägenheten ligger en trappa upp. Hiss, barnvagnsrum och cykelrum finns.

Vi hyr ut lägenheten omöblerad (förutom kontorshörna med väggfast skrivbord i hallen) inklusive förråd + matkällare. I hyran ingår värme, vatten, el, samt internet (fiber upp till 100 mb).

Vi söker seriösa och lugna hyresgäster som önskar att hyra under en längre period då vi kommer att arbeta på annan ort. Ej husdjur eller rökning. Deposition på en månadshyra önskas vid kontraktskrivning.

Endast mail vid intresse. Vi önskar inga telefonsamtal. Vi kan skicka film på lägenheten vid intresse via email. Visning av lägenheten är möjlig.

Vänligen,
Katrin och Pär

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna