Råsundavägen 167

Solna
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Råsundavägen 167, Solna


Hyra:

15000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

82 m2


Beskrivning

En underbar tvåa på 82 kvm i Råsunda uthyres
Jag kommer att hyra ut min fina lägenhet i sex månader från och med 2015-11-20.

Fastigheten byggdes 1909 och lägenheten har tidstypiska detaljer som högt i tak, djupa fönsterbänkar och spröjsade fönster och spegeldörrar. Ekparkett (oljat i hall och vardagsrum och lackat i kök och sovrum). Sovrum och kök vetter mot en stor öppen gård. Balkongen utgår från sovrummet och har sol från tidig morgon till 15-tiden.

Lägenheten är sedan ett antal år tillbaka omgjord till en tvåa från en trea. Vardagsrummet är cirka 40 kvadratmeter stort och är något utöver det vanliga i positiv bemärkelse.

Sovrummet är rymligt (med dubbelsäng) och har gott om förvaring med en väggfast garderob från golv till tak med skjutdörrar.
I samband med ett stambyte 2011 totalrenoverades badrummet till en hög standard. Dusch, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare och bra förvaring med hög-skåp och kommod. Köket är inbjudande och rymmer sex personer till bords.

Lägenheten finns på våning två av fem. Det är en trivsam stämning i huset och de flesta grannar känner varandra.

Det tar endast några minuter att gå till buss och tunnelbana och är gångavstånd till pendeltåg och tvärbana. I området finns det gott om restauranger, affärer och gym.

I hyran ingår normal förbrukning av el, värme och gas samt bredband (30 Mbit) och kabel-tv (stort kanalutbud + Discovery).

Ej tillåtet med rökning eller husdjur.

En deposition på 15.000 kronor kommer att tas ut, denna återbetalas efter slutbesiktning efter hyrestidens slut. Förskottshyra gäller.

Om detta låter intressant eller om du behöver ytterligare information om lägenheten, kontakta mig via mail. Berätta kortfattat om dig själv och din situation. Eftersom lägenheten är så fräsch och väl underhållen är jag noggrann med att hyra ut till rätt person/personer. Det är viktigt att du har en fast anställning och kan uppge referens på arbetsgivare eller tidigare hyresvärd. Skriv dina kontaktuppgifter så att jag kan nå dig för att boka in en visning av lägenheten.

Tillstånd från bostadsrättsföreningens styrelse att hyra ut lägenheten finns.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna