Råsundavägen 167

Solna
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Råsundavägen 167, Solna


Hyra:

17250 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

82 m2


Beskrivning

En underbar tvåa på 82 kvm i Råsunda
Uthyrningsperiod: 2015-11-20 - 2016-05-20

En underbar rymlig tvåa i ett charmigt blått hus från 1909.

Lägenheten har tidstypiska detaljer som högt i tak, djupa fönsterbänkar och spröjsade fönster och spegeldörrar. Ekparkett (oljat i hall och vardagsrum och lackat i kök och sovrum). Lägenheten är genomgående och sovrum och kök vetter mot en stor öppen gård. Balkongen (tillbyggd 2014) utgår från sovrummet och har sol från tidig morgon till 15-tiden.

Lägenheten är sedan ett antal år tillbaka omgjord från en trea till en tvåa. Vardagsrummet är drygt 40 kvadratmeter stort och gör att lägenheten sticker ut på ett positivt sätt. Stockholmsvita väggar och höga gråmålade socklar och en pelare mitt i rummet.

Sovrummet är rymligt (med dubbelsäng) och har gott om förvaring med en väggfast garderob från golv till tak med skjutdörrar. I samband med ett stambyte 2011 totalrenoverades badrummet till en hög standard. Dusch, tvättmaskin och torktumlare (båda från Bosch) och bra förvaring med hög-skåp och kommod. Köket är inbjudande m med sina röda industrilackerade köksluckor, det ryms sex personer kring köksbordet. Spis med gashäll och varmluftsugn.

Lägenheten är fräsch och väl underhållen.
Det är en trivsam stämning i huset och de flesta grannar känner varandra.

Det tar endast några minuter att gå till buss och tunnelbana och är gångavstånd till pendeltåg och tvärbana. I området finns det gott om restauranger, affärer och gym. Det tar mindre än fem minuter att gå till bion Filmstaden Råsunda.

Bostaden hyrs ut möblerad.
El, gas, värme, digital-tv (stort kanalutbud) samt bredband ingår i hyran.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna