Schultzvägen

Solna
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Schultzvägen, Solna


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

60 m2


Beskrivning

Lägenhet i villa
Bo i Solnas bullerbyn Råstahem! Här har du 10 minuter promenadavstånd till Ulriksdals pendeltågsstation och Hemköp samt Ica. 20 minuter promenad till Mall of Scandinavia och Råstasjöns naturreservat ligger knappt 10 minuter bort. Även goda bussförbindelser till tunnelbanan i Bergshamra och Hallonbergen.

Bostaden disponeras i form av 60 kvm i källarplan med stort kök och matplats för 4 personer, modernt badrum med golvvärme samt duschplats, badkar och tvättmaskin samt torktumlare. Ett större allrum med dubbelsäng samt en mindre klädkammare/sovrum samt ett förråd. Flertalet möbleringsmöjligheter ges, se planlösning.

I hyran om 10.000 kr ingår värme, vatten/avlopp, el, fiberinternet genom wifi, sophämtning. Bostaden uthyres möblerad med fullständig uppsättning av husgeråd i köket samt sängkläder och textilier. 15.000 kr i deposition.

Parkering finns i området genom Solna stads boendeparkering för 250 kr/månad. Gott om platser.

Efter drygt ett år med en stabil hyresgäst söker vi nu en ny värdig ersättare. Vi söker i första hand en ensamstående hyresgäst som är djur- och rökfri.

Skriv några rader om vem du är, vad du jobbar med samt varför du söker detta boende. Styrkande av inkomst kan komma att krävas genom arbetsgivarintyg eller kreditupplysning.

Möjlig inflyttning i April/Maj/Juni tills vidare.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna

Rapportera fel