Skytteholmsvägen 7b

Solna
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Skytteholmsvägen 7b, Solna


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

80 m2


Beskrivning

Rum i trea i Solna
Är du en trevlig person som söker ett ljust, centralt rum vid Solna centrum?

Lägenheten är belägen i Skytteholm nära till vacker natur, gym, simhall och ett centrum med affärer, restauranger, caféer samt kommunikationer som bussar, pendeltåg, tvärbana och tunnelbana inom gångavstång. Det är en 3:a på ca 80kvm med med stora, ljusa och öppna ytor. I lägenheten finns en stor balkong, diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Det finns gott om utrymme för förvaring samt gott om plats att socialisera på.

Vi som bor i lägenheten är ett par på 22 år som jobbar på bilprovningen respektive studerar till personalvetare. Vi är flexibla gällande uthyrningstiden dock finns vissa villkor: En månads deposition krävs vid inflyttning samt två månaders ömsesidig uppsägningstid. Depositionsavgiften betalas tillbaka vid utflyttning om samtliga överenskomna villkor har tillgodosetts ex städning, återlämning av nycklar samt att allt är i samma skick som vid inflyttning.

Det vi söker hos en inneboende är en djurfri och barnfri person som söker boende i Stockholm. Du ska ha ordnad ekonomi. Rummet kommer endast hyras ut till en person. Helst ska du vara icke-rökare, dock är det inga problem om du röker utomhus och inte på balkongen. Du är ordningsam och du förväntas respektera vår önskan att hålla lägenheten ren och och göra rent efter dig som är en självklarhet.

Rummet hyrs ut delvis möblerat om önskat med säng, skrivbord och skrivbordsstol. Den hyrs ut tillsvidare dock 6 månader till att börja med, om alla parter är nöjda så är du välkommen att stanna längre. Inflyttning kan ske snarast enligt överenskommelse.

Det som ingår i hyran är el, trådlöst internet och andra omkostnader som tv, värme, vatten och liknande.

Om du finner detta intressant, hör gärna av dig med ett mail med en kort beskrivning av dig så hör vi av oss snarast.

Vänligen, Tobias och Anna

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna