Södra Långgatan 19

Solna
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Södra Långgatan 19, Solna


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

96 m2


Beskrivning

Rum uthyres i min 4a i Solna
Hej :-)

Då jag nu är student så hyr jag ut 2 rum i min 4a.
Det ena rummet har blivit ledigt, det är delvis möblerat med säng och bokhylla, kylskåp. Det är på ca 12-13 kvadrat, i övrigt delar vi på lägenheten.
Standarden är normal i huset, det ingår bredband och el mm i hyran..
Vi har Diskmaskin i lägenheten och Tvättmaskin på en av toaletterna..

Det ligger väldigt bra till kommunikativt, finns buss, tvärbana, pendel samt tunnel bana inom 5-10 minuter från lägenheten.. Mall of Scandinavia ligger några minuters promenad bort.

Vi som bor här är 2 killar på 26 samt 34.. en pluggar på högskola och en jobbar som soldat på Stockholms slott, vi är lugna och lätta att ha att göra med.. Obs det är ingen fest lägenhet med massa röj, utan lugnt på kvällarna.. givetvis får man ju ta hem vänner och så bara vi har en bra kommunikation så inte alla kör samma fredag :-) ni fattar... Intressen vi har här är matlagning, sport, film, Träning..musik ( spela instrument ) Tv spel.. så får du en hint om hur det är... inga paradise hotell kvällar om man säger så :-P

Du som söker boende, är rökfri... skötsam, och pratar svenska.. vi tror att du är ca 20-35 och vet hur det är att bo i kollektiv.. dvs förstår samverkan.. Vidare så tror vi att du kanske är student eller vecko pendlare eller fått jobb och behöver en vettig plats att landa på i stan.

Då det är viktigt att vi ska trivas tillsammans så vill vi veta lite om dig, hur är du som person och vad har du för intressen?.. skriv några rader så återkopplar vi :-)

Givetvis skrivs kontrakt och det är 2 månader i deposition.
Tillträde efter överenskommelse men rummet finns att tillgå från och med nästa vecka.

Mvh Andreas

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna