Storgatan 100

Solna
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Storgatan 100, Solna


Hyra:

7400 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

85 m2


Beskrivning

Rum i stor&ljus lägenhet, Huvudsta (Nybyggd)
Hyr ut ett rum i min 3:a under Juli, och möjligtvis augusti om det är av intresse för hyresgästen. Jag kommer själv vara bortrest under stora delar av sommaren. Söker någon som är ansvarig, alla homofober får gärna avstå att svara.

LÄGENHETEN
Ljus 3:a, hörnlägenhet som är byggd 2015. Lägenheten är 85 kvm och ligger på 8:e våningen med fri utsikt från alla rum. Stora fönster med en fantastisk solnedgång från alla rummen. Lägenheten har också en stor balkong (10 kvm) i söderläge samt är fullt utrustad med diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har två sovrum, vardagsrum/kök, förråd och badrum.

Med tunnelbanan tar det ca 10 min in till t-centralen, och 5 min till Fridhemsplan. Lägenheten ligger också inom gångavstånd från Solna centrum och Sundbybergs centrum. Utanför byggnaden går även bussar direkt till Solna centrum och Sundbybergs centrum.

Hyran ligger på 7400/rum och det är halva den totala månadskostnaden för lägenheten. Hyran delas rakt av mellan mig och den inneboende, det tas inte ut någon extra hyra av den inneboende. Detta är en nybyggd, stor och fullt utrustad lägenhet därav att hyran är lite hög. Hyran är inkl el, vatten och internet.

Hör gärna av dig om du har några frågor!
Jerry

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna