Storgatan 102B

Solna
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Storgatan 102B, Solna

Hyra:

6500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

83 m2


Beskrivning

Rum uthyres i nybyggd lägenhet
Hej,

Jag bor för närvarande alldeles för stort. 83m2 är lite väl stort för en kille som nästan aldrig är hemma.

Om lägenheten:

Lägenheten är färdigställdes 2015-05-01, så jag och min tidigare flickvän var alltså först att inviga denna fina lägenhet. Lägenheten är ljus och grymt fräsch, med gigantiska ljudisolerade fönstren. Det finns även en balkong på 14m2. Tvättmaskin och torktumlare finns i lägenheten, och det finns ingen separat tvättstuga. Köket är riktigt fräscht, och tack gode gud för diskmaskinen som finns installerad!

Det finns 2st sovrum. Ett sovrum på ca 20m2 där jag för tillfället snarkar, och ett på ca 10m2 (kan vara större). Det jag tänkte mig hyra ut är det mindre rummet, men vill man hyra det stora rummet så går det att lösa för en högre hyra. Oavsett rum du/ni väljer så är det omöblerat.

Lägenheten ligger 4min från huvudsta tunnelbanestation och tar dig till T-centralen på 8min.

Kort om mig då:

Jag heter Joacim Nyberg och är 25 år. Född och uppvuxen i Piteå och bor sedan 5 år tillbaka i Stockholm. Jag jobbar idag inom försäkringsbranschen och har gjort det sedan 6 år tillbaka. Jag älskar mat. Alltså på riktigt. Jag äter väldigt ofta ute och lägger den största delen av mina pengar på det. Träna är något jag försöker göra (jag fuskar alldeles för ofta), så om du själv tränar så är det helt ok att sparka mig i rumpan och håna mig. Som person är jag social. Det krävs i mitt yrke, och det har gjort att jag klarat mig bra inom just min bransch.

Det spelar ingen roll om du är en tjej eller kille. Du kommer heller aldrig behöva tassa på tårna, utan det viktiga är att du som hyresgäst känner dig nöjd och belåten.

Grundhyran för lägenheten ligger på 12969kr/mån. Dvs. 6500kr/mån per skalle. Om du dock väljer att hyra det större rummet så får du lägga till 1500kr/mån. Utöver grundhyran så tillkommer el och internet. Internet kostar 269kr/mån totalt, och elen har kostat ca 300kr/mån. Självklart delar vi även på detta.

INFLYTT 1 NOVEMBER!

Om detta låter intressant så hör gärna av dig. Dra helst ett mail/sms då jag ofta sitter i möte i jobbet.

/Joacim

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna