Storgatan 102B

Solna
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Storgatan 102B, Solna

Hyra:

6500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

83 m2


Beskrivning

Rum i nybyggd lägenhet
Jag bor för närvarande alldeles för stort. 83m2 är lite väl stort för mig.

Om lägenheten:

Lägenheten är färdigställdes 2015-05-01, så jag var alltså först att inviga denna fina lägenhet. Lägenheten är ljus och fräsch, med gigantiska ljudisolerade fönstren. Det finns även en balkong på 14m2. Tvättmaskin och torktumlare finns i lägenheten. Köket är riktigt fräscht, och tack gode gud för diskmaskinen som finns installerad!

Det finns 2st sovrum. Ett sovrum på ca 20m2 där jag för tillfället snarkar, och ett på ca 10-12m2 (kan vara större då jag aldrig mätt det). Det jag tänkte mig hyra ut är det mindre rummet, men vill man hyra det stora rummet så går det att lösa för en högre hyra. Oavsett rum du/ni väljer så är det omöblerat.

Lägenheten ligger 4min från huvudsta tunnelbanestation och tar dig till T-centralen på 8min.

Kort om mig då:

Jag heter Joacim Nyberg och är 25 år. Född och uppvuxen i Piteå och bor sedan 6 år tillbaka i Stockholm. Jag jobbar idag inom försäkringsbranschen och har gjort det sedan 6 år tillbaka. Jag är väldigt matintresserad och besöker gärna bra krogar.Träna är något jag försöker göra (jag fuskar alldeles för ofta), så om du själv tränar så är det helt ok att sparka mig i rumpan och håna mig. Som person är jag väldigt social och enkel att prata med.

Det spelar ingen roll om du är en tjej eller kille. Du kommer heller aldrig behöva tassa på tårna, utan det viktiga är att du som hyresgäst känner dig som hemma.

Grundhyran för lägenheten ligger på 12969kr/mån. Dvs. 6500kr/mån per skalle. Om du dock väljer att hyra det större rummet så får du lägga till 1500kr/mån. Utöver grundhyran så tillkommer el och internet. Internet kostar 269kr/mån totalt, och elen har kostat ca 300kr/mån. Självklart delar vi även på detta.

INFLYTT KAN 1 APRIL, MEN KAN GÅ ATT ORDNA TIDIGARE EVENTUELLT.

Hyran betalas i förskott och vi skriver självklart ett inneboendekontrakt på detta.

Om detta låter intressant så hör gärna av dig.

/Joacim

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna