Storgatan 70B, Solna / Huvudsta C

Solna
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Storgatan 70B, Solna / Huvudsta C, Solna


Hyra:

18000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

78 m2


Beskrivning

Nybyggd lägenhet uthyres - Solna / Huvudsta C
Jag och min sambo hyr ut vår lägenhet från och med den 1 januari alternativt 1 februari med anledning av utlandsresor och arbete på annan ort tillsvidare.

Drömmer ni/du om en lägenhet där allt är nytt, fräscht och modernt? På Storgatan 70B bor ni/du smart och bekvämt på 79 kvm. Välplanerat kök med social öppen planlösning mot vardagsrum. Lägenheten präglas av ljus och rymd med stora fönsterpartier. Rymliga sovrum med spatiösa förvaringsutrymmen i både sovrummen och hall. Stor och härlig balkong med tillgång till kvällsol. Från fastigheten finns hiss ner till Huvudstad Centrum med tillgång till tunnelbanan som tar dig in till Stockholm City på ca 8 min. Välkommen till ett centralt boende som garanterar dig en hög livskvalitet.

Området är lugnt och trevligt med både naturen, vattnet, kommunikationer och all tänkbar service på bekvämt avstånd. I direkt anslutning till lägenheten ligger Huvudsta Centrum som med bland annat livsmedelsbutik, restauranger och apotek stillar dina dagliga behov.

Vi söker en eller flera hyresgäster som är lugna, har ordnad ekonomi och är rök-och djurfria. En månadshyra i form av deposition erfordras.

Kontakta oss via mejl vid intresse så vi kan ordna ett förberedande möte med den potentiella hyresgästen vi finner vara intressant.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna