Törnbacken 10

Solna
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Törnbacken 10, Solna


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

77 m2


Beskrivning

Rum i trea uthyres
Jag vill hyra ut mitt extra rum i min trea till en trevlig tjej runt 18-25 år gammal. Lägenheten ligger i Solna och ligger nära pendeltåg in till stan och buss till universitetet.
Du som vill hyra rummet ska vara trevlig och ganska ordningsam, icke rökare, du kan inte vara allergisk då jag jobbar med hästar och har hund, är även bra om du är lite hundvan.

Själv är jag en tjej, 24 år gammal, som jobbar med hästar på heltid, älskar att läsa, titta på film och sen läsa lite mer. är trevlig och lätt att ha och göra med. Eftersom jag jobbar i stall börjar jag jobba tidigt på morgonen och jobbar till sena eftermiddagen. Böcker och läsning är en av mina stora passioner.

Hyran kommer ligga på 4500kr, i hyran inkluderas el och internet. Man delar på kök och de köksredskap och porslin som finns och badrum samt användning av vardagsrum. Det finns lite klädförvaring.

Om du vill veta mer om lägenheten och är intresserad så kan jag kontaktas via telefon 070-144 81 61. Mejla inte kan dröja lång tid innan svar smsa eller ring.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna