Törnbacken 4

Solna
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Törnbacken 4, Solna


Hyra:

4250 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

74 m2


Beskrivning

Rum uthyres, 3:a i Solna
Lägenheten ligger i Solna, har 3 rum och är på 74 kvm. Den är på 7:de våningen, har ett rymligt vardagsrum och en inglasad balkong. Rummet är 9kvm och är möblerat med endast en fåtölj och byrå.

10 min promenad till matbutik och pendeltåg, 15 min promenad till Mall of Scandinavia och 10 min till T-centralen med pendeln. Tvättstuga finns i samma byggnad. I hyran ingår vatten och hemförsäkring. Vi delar på vardagsrummet, köket och badrummet. Internet finns tyvärr för tillfället inte men det kommer om ca en månad.

Själv är jag en skötsam tjej på 24 år och har en son på 2 år varannan vecka som tyvärr väsnas en del och har en tendens att stöka till i hemmet, så ett plus är förstås att du inte ogillar barn mest för din egen skull! Det bor även en gosig, lugn gammal katt i lägenheten som för det mesta sover hela dagarna.

Rummet hyres till en skötsam person som kan visa upp att man haft en stadig inkomst och helst är en icke-rökare. Personen gillar att hålla rent, spelar inte hög musik och har inte något problem med att diska efter sig. Eventuellt festandande sker med sparsamhet och är något vi får komma överens om.

Uthyrningstiden är obestämd och kan avslutas i framtiden med en månads uppsägningstid. Eftersom Signalisten väntar på att få renovera dessa lägenheter så har de endast gett ut ett korttidskontrakt vilket innebär att jag endast har en månads uppsägningstid. Jag har bott här i nästan ett år och ryktet går att det dröjer ca 2 år innan det kommer ske något. Så uppsägningstiden kommer vara en månad för dig om du inte vill bo kvar eller mig om något inte skulle fungera.

Hyran är på 4250kr och betalas månadsvis i förskott i slutet av månaden den 26:e. En deposition på 4250kr betalas in som säkerhet efter att kontrakt skrivits och återfås vid utflytt om allt är som det ska. I hyran ingår el, vatten och eventuellt bredband.

Inflyttning sker så snart som möjligt!

Är du intresserad? Skriv en beskrivning om dig själv tillsammans med telefonnummer och skicka per e-post.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna