Ulriksdal

Solna
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ulriksdal, Solna

Hyra:

14000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

46 m2


Beskrivning

Nyproduktion,46 kvm med 2 rum och kök uthyres
Nyproduktion, 46 kvadratmeters lägenhet med 2 rum och kök i Ulriksdal till uthyrning och uthyres i minst 1 år från 2018-10-01 till att börja med. Förlängning därefter går att diskuteras om vi kommer bra överens. Letar efter långsiktiga hyresgäster.

I hyran ingår el, wifi och vatten. Vid behov av parkering kan det sökas hos föreningen till en tilläggskostnad.

En ljus 2:a med mycket rymd tack vare den öppna planlösningen med stora och många fönsterpartier. Köket bjuder på full maskinell utrustning med hög standard samt bra förvaring och arbetsytor. Generöst sovrum med garderober och plats för dubbelsäng. Badrummet är utrustat med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Från vardagsrummet når du en härlig balkong på 4 kvm i rakt västerläge med sol ifrån eftermiddag till kväll. Lägenheten har genomgående ekparkett och vitmålade väggar.

Kommunikation:
I Ulriksdal möts inte bara gammalt och nytt, utan även stad och rekreation. Här är det nära till Stockholms innerstad, Friends Arena och MOS. Pendeltågsstation ligger strax utanför dörren, och tar dig till city på 10 minuter eller till Arlanda på 30 minuter.

Krav på sökande:
- Skötsamma och ansvarsfulla
- Rökfri
- Djurfri
- 2 hyror i deposition, depositionen återfås om lägenheten är i samma skick som när du tillträder.
- Kunna uppvisa arbetsintyg, och har ej betalningsanmärkningar

Låter detta intressant så skriv till mig och berätta om dig själv så återkommer jag om det blir aktuellt för visning. Jag svarar endast seriösa och ansvarsfulla personer.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Solna

Rapportera fel