Vasavägen 31

Solna
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vasavägen 31, Solna


Hyra:

17000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

72 m2


Beskrivning

Nyrenoverad fräsh 3a i Råsunda
En nyrenoverad trea mitt i Råsunda. 7 minuters promenad till Nordens största galleria, tunnelbana, pendeltåg och tvärbana.
Lägenheten finns tillgänglig från och med 1 juli, eventuellt redan från 18 juni.

Lägenheten är nyrenoverad med handgjort marockanskt kakel i hallen och vitt 14mm träparkett i resten av lägenheten. Vita väggar i alla rum förutom i stora sovrummet som har en grå ton. Köket har nya vitvaror av märke Smeg, ny modern diskmaskin och bänkskiva gjord av ljusgrå carraramarmor med undermonterad diskho. Lägenheten är 72 kvadratmeter stor, den har 3 rum och kök, ett lite större sovrum och ett mindre sovrum, det finns en toalett med dusch. Det är ca 2,75 meter i takhöjd och stora fönster i vardagsrum samt sovrum.

Väldigt lugnt och trevligt område trots att lägenheten ligger så nära till galleria, friends arena och kommunala färdmedel. Lägenheten ligger 400 m från Råstasjön, vilket är ett populärt promenad- och motionsspår.

En schablonavgift á 500kr per månad tillkommer för el, gas, internet (100mbit), tv (grundkanaler 20st), parkering (utomhus på gården).

Lägenheten hyrs ut omöblerad men finns önskemål på att något lämnas så kan detta diskuteras.

Lägenheten är 0,5 trappor upp i huset, hiss finns ej.

Rökning i lägenheten tillåts ej.

Förråd ingår ej.

Husdjur är tillåtna.

Skriv gärna en presentation om dig/er som vill hyra, vilka ni är, vad ni jobbar med eller studerar, hur många ni är som vill hyra, hur länge ni vill hyra samt annan information som kan vara bra för oss att veta. Skriv gärna om ni har några frågor. Det viktigaste för oss är att vi hittar rätt hyresgäster och så länge annonsen finns kvar så finns lägenheten för uthyrning.

En månadshyra i deposition kommer att tas ut.

Viktigt! En ny mejladress har skapats för att hyra ut denna lägenhet för att inte belasta våra privata mejladresser. Inga pengar kommer att byta händer innan ni träffat oss och tittat på lägenheten.

Tack på förhand / Pär och Sabina.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna