Våtmarksvägen 60

Solna
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Våtmarksvägen 60, Solna
Hyrdes ut: 2016-02-11


Hyra:

11000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

36 m2


Beskrivning

Jag hyr ut min stilrena, möblerade och nyproducerade 1,5:a i populära Järvastaden! Här möts du av ett fantastiskt ljusinsläpp, lackad ekparkett samt ljusa väggar. I detta hem bor du med komfort som enbart nyproduktion kan erbjuda med både integrerad diskmaskin och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Allt i bilderna ingår i hyran förutom det vita matbordet.

Denna lägenhet belägen i populära järvastaden har närhet till både Friends Arena och Mall of Scandinavia som har ett otroligt utbud av restauranger och butiker. I Järvastaden har man alltid nära till naturen med Spegeldammsparken runt hörnet och Ursviks motions- och skidspår alldeles intill. Närhet även till Ulrksdals trädgård, Hagaparken samt till Råsta- och Lötsjön med stora grönområden och caféer.

Krav:
Då bostaden är på visning till försäljning så bor man 1 månad i sänder mend 1 månads uppsägningstid. Du bor tillsvidare alltså tills den tillträds av nya. Men du får 1 månad på dig att flytta. Vi har haft den på visning men inte sålts så vi kommer prova igen framöver.

Eftersom att lägenheten är till försäljning: Vissa helger och måndagskvällar behöver jag besöka lägenheten och ha den öppen för visning av köpare. Då behöver jag tillträda till lägenheten några timmar för att fixa till.

Du ska kunna lämna goda referenser och hålla städat inför visningar

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna