Virebergsvägen

Solna
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Virebergsvägen, Solna


Hyra:

6500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

14 m2


Beskrivning

Rum/del i lgh, mkt egentid, i Råsunda, Solna
Inneboende sökes till ett rum som uthyres i en mycket fin 4a i Solna (Råsunda) från september till och med 14 december med chans att hyra rummet igen från och med januari.

Du delar lägenheten med mig, en kvinna på 39 år, intresserad av musik, kultur, samhällsfrågor. Jag är doktorand på annan ort och veckopendlare. Du kommer alltså ha mycket tid på egen hand då jag främst är hemma på helger, men ibland jobbar från Stockholm.

Rummet är ca 13 kvadratmeter. Möblerat med säng, garderob och byråer. Fler mindre möbler finns också som kan tas bort vid önskemål. Du har egen toalett och handfat. Vi delar på dusch/badrum, kök, vardagsrum och balkong. Sammanlagt tillgång till ca 55 kvadratmeter. Tillgång till fullt utrustat kök och tvättstuga. Inga barn, djur eller hemmafester.

Hyran är 6 500 per månad för en person, och 6 800 per månad om två personer hyr. I hyran ingår el, bredband, tv-avgift, kabel-tv, möblemang och husgeråd. Deposition, minst en månads hyra, återfås vid flytt.

Om du är intresserad, skriv och berätta lite om vem du är och när du har möjlighet att komma och träffa mig och se rummet/lägenheten. Jag har möjlighet att ses fredag den 26 augusti (dagtid), lördag den 27 augusti (dagtid), samt söndag den 28 augusti (mellan klockan 9 till 14). Om inget kontrakt tecknas den helgen med någon, finns nya möjligheter 2, 3 och 4 september (fredag till söndag nästkommande helg).

Det underlättar om du har referenser och kontaktuppgifter till referenser med dig till vårt möte.

Vänliga hälsningar,
Therese

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna