Hällungevägen 70

Stenungsund
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hällungevägen 70, Stenungsund


Hyra:

9500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

100 m2


Beskrivning

3A i Svenshögen uthyres 1 år
Omgående 3a i Svenshögen uthyres i 1år

Då jag ska gå utbildning på annan ort hyr jag ut min bostadsrätt som är en 3a med sovalkov (håller på och göras om till en 4a) på 100kvm. Lägenheten har både balkong och uteplats. Du behöver kunna flytta in siste oktober och kontraktet är för ett år. I priset ingår el, tvättstuga och varmvatten. En månads deposition lämnas över vid inflyttningsdagen och återfås vid utflytt.

Lägenheten ligger i Södra Bohuslän i ett fantastiskt naturområde. Västkusten med Marstrand, Smögen, Tjörn och Orust ligger några mil bort. Svenshögen är känd för sina vackra skogar och sjöar och har flera vandringsleder.

Badplatsen ligger 15min promenad från mig och kursgården Solgläntan, som anordnar kurser i personlig utveckling och mindfulness, ligger också på promenadavstånd. I svenshögen finns också ett ekologiskt gårdscafé och butik.

Önskar du lugn och ro men ändå nära till stadslivet är min lägenhet perfekt. Det tar 40min till Göteborg med tåget. Låter det intressant så hör av dig till mig. Börja med att skriva en presentation om dig själv här på email eller sms så ringer jag upp :-)

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stenungsund