Information om AFA Fastigheter

AFA Fastigheter är ett av de stora privata fastighetsbolagen i Stockholm och Solna. Beståndet omfattar framförallt kontorslokaler men man har även 800 lägenheter. Vakanta lägenheter förmedlas via Stockholms Bostadsförmedling (bostad.stockholm.se).

I Stockholm ligger AFAs hyreslägenheter på attraktiva adresser i stadsdelarna Kungsholmen, Södermalm, Vasastaden och Östermalm. AFA är en av få hyresvärdar som förvaltar hyresrätter uteslutande i Stockholms stadskärna.

Som hyresvärd utmärker sig AFA Fastigheter med höga miljömål och fokus på hållbarhet. Alla fastigheter drivs med grön el från vattenkraft.

Av AFAs uthyrningspolicy framgår att sökandes bruttoinkomst skall överstiga lägenhetens hyra 3 gånger om och att du inte får ha betalningsanmärkningar.

Kontakta AFA Fastigheter
Adress: Klara Södra Kyrkogatan 18, Stockholm
Telefon: 08-696 40 00
E-post: info@afafastigheter.se
Hemsida: www.afafastigheter.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos AFA Fastigheter men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.afafastigheter.se.Visa fler lediga lägenheter i Stockholm