Ahlsellvägen 16

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ahlsellvägen 16, Stockholm


Hyra:

14000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

44 m2


Beskrivning

Ljus 2:a i Hjorthagen
2:a på 44 kvm i natursköna och lugna Hjorthagen hyrs ut från och med 1:a oktober under minst ett års tid.

Lägenheten är välplanerad och genomgående med ett stort ljusinsläpp. Högst upp i huset utan insyn och med utsikt söderut mot Gärdet, Globen och norrut hela vägen till Djursholm. Stort öppet vardagsrum med hörnsoffa, soffbord, bokhylla och extra garderob. Stavparkett i samtliga rum och ljusa väggar. Kök med matplats för 4 personer. Sovrum med dubbelsäng och fönster ut mot trevlig grönska. Nyrenoverat badrum med fönster och egen tvättmaskin. Hall med två garderober och plats för avhängning.

Tv, el, vatten och värme samt full möblering ingår i hyran.

Tillgång till cykelförråd, nyrenoverad tvättstuga och snickerisal ingår också. Vid behov kan även ett mindre varmbonat källarförråd hyras ut. Boendeparkering på gatan utanför där det alltid finns lediga platser och påfart runt hörnet till Norra länken.

Tre minuter till mataffär, café, sushi, pizzeria och Ropstens tunnelbana. Runt hörnet ligger Norra Djurgårdsstaden med restauranger och friluftsområden. Goda kommunikationer, 5 min med tunnelbana till Östermalmstorg, 10-15 min för att cykla till Stureplan.

Passar för både ensamboende och par.

En månads hyra i deposition som återfås vid utflyttning. Två månaders ömsesidig uppsägningstid.
Rökning och husdjur är ej tillåtet.
Uthyres under minst 1 år och med möjlighet till förlängning.

Första kontakt skriftligen, med presentation av den/de som önskar hyra, samt eventuella önskemål. Vi ringer därefter upp för att komma överens om när lägenheten kan visas. För kontrakt krävs referenser och sedvanlig dokumentation avseende inkomster för privatpersoner.

Inflyttning från 1 september 2016, eventuellt tidigare.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm