Ålbergavägen 7

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ålbergavägen 7, Stockholm


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

120 m2


Beskrivning

Rum i radhus för student, TILLFÄLLE
Unikt tillfälle!

Jag har flyttat till Spanien och hyr nu ut två av mina fem sovrum åt studenter tills vidare, helst på långtid. Nu är ett av rummen ledigt från januari 2016. Du får gärna vara polisstuderande, men är inget krav. Det andra rummet hyrs av en manlig polisstudent på Södertörns Högskola. Rummet kan med fördel behållas även på sommaren om du ska stanna i Stockholm. Jag är hemma i radhuset ca 4-6 dagar per månad, resten av tiden disponeras radhusets gemensamhetsutrymmen HELT FÖR ER SJÄLVA.

Radhuset ligger i ett lugnt, mysigt område i Örby, Älvsjö (Stockholms kommun) och består av fyra halvetage. Du får ett möblerat sovrum (rummet på bilderna) på ca 8 kvm, eget badrum (delas med den andra gästen) på bottenvåningen samt del i gemensamma utrymmen; uteplats på framsida, uteplats med lounge-grupp och grill på baksida, fräscht kök med gott om utrymme, vardagsrum med TV och öppen spis på övre plan samt tvättstuga. Garage finns. Möjlighet finns efter överenskommelse att låna extra sovrum om familj kommer på besök.

I hyran ingår alla räkningar, såsom el och vatten samt bredband 100 MB. Standardkontrakt för rumsuthyrning tillämpas. Deposition om tre månadshyror eller enligt ö.k. Innan tillträde krävs uppvisande av antagningsbesked eller liknande samt att du tecknat egen hemförsäkring (ca 800 kr per år). Månadshyra 4000 kr.

Gångavstånd, ca 8 min, till Högdalens Centrum med bussar och t-bana. Flera mataffärer, gym, systembolag, bank och caféer finns. Buss 172 går direkt till Södertörns Högskola med fem min intervaller i högtrafik, restid 21 min. T-bana med byte till KTH och Stockholms Universitet var 10:e minut, restid ca 20-30 min.

Hör av dig med ett mail och berätta lite om dig själv. Vad du ska läsa, vem du är, intressen o.s.v. Bifoga gärna en bild av dig själv! Husdjur och rökare undanbedes (det får skötas utomhus).

OBS, ENDAST MAILSVAR!

Välkommen, med vänlig hälsning
 Patrik

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm