Ålgrytevägen 23

Stockholm
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ålgrytevägen 23, Stockholm


Antal rum:

4 RoK

Boyta:

85 m2


Beskrivning

Bredäng, rum i lägenhet, långtidsuthyrning
Annonsen tas bort när båda rummen är uthyrda! Finns annonsen kvar innebär det att det finns något rum kvar.

har två stycken lediga rum i en lägenhet i Bredäng som jag vill hyra ut för en längre period (minst ett år). Om allt fungerar bra, kan det bli aktuellt att förlänga boende tiden med flera år.

Det ena rummet är ett stort rum och utgör vardagsrummet i lägenheten. Rummet har parkettgolv och dörr så man kan stänga om sig. Detta rum är tänkt att delas mellan ett par. Rummet blir ledigt den 4 oktober.

Det andra rummet är ett mindre rum, med plats för både en soffa och säng och det är fortfarande mycket yta kvar. Där ska en person bo. Rummet blir ledigt den 25 oktober.

Övriga ytor delas så som badrum, kök och balkong där ni har ett gemensamt ansvar för dessa ytor. Bredäng är en trivsam förort till Stockholm. Det tar endast 15 min med tunnelbanan att komma till T-centralen. Bredäng har ett mindre centrum med alla bekvämligheter så som restauranger, matbutiker, frisörer etc. För den som tycker om naturen så finns även den alldeles runt knuten samt badplatser.

Är du intresserad? Tveka inte att ta kontakt med mig. Första kontakt sker per sms, vänligen respektera detta!!! En månads deposition är ett krav, och hyran ska vara betald den 26:e varje månad.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm