Alingsåsvägen 56

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Alingsåsvägen 56, Stockholm


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

52 m2


Beskrivning

Bo i en härlig 2a i Hammarbyhöjden
En härlig och rymlig 2:a hyrs ut från 27e oktober, 2016, t.o.m. 1a maj, 2017.Lägenheten ligger i Hammarybyhöjden, ett populärt och trevligt område bland unga och barnfamiljer med tillgång till matbutik (Coop), restauranger, grönområden (Nacka Reservatet), utomhusgym, lekplatser och med optimala kommunikationer (100 m till Hammarbyhöjdens hållplats, gröna tunnelbanelinjen).Bostadslägenheten ligger på plan 2 av 3 och har en ljus och genomgående planlösning, med ett stort vardagsrum, en matsal i anslutning till köket (som nu fungerar som konststudio), ett kök (med många avlastningsytor), badrum (djupt badkar) och ett stort sovrum (140 cm säng). Samt en rymlig balkong, i sydvästlig riktning med sol från lunch till kväll. Lägenheten är fullt möblerad: tre-sitssoffa, 2 fåtöljer, matsalsbord för 6-8 personer, säng (140cm) etc. Lägenheten erbjuder även gott med utrymme för förvaring, med två inbyggda garderober i hallen (från tak till golv), två sideboards i vardagsrummet (för böcker eller dyl) och en byrå i sovrummet samt en liten och smartplanerad walk in closet i anslutning till sovrummet.Lägenheten är fullt möblerad och i priset ingår:- Kabel TV och WiFi (Bredbandsbolaget, Fiber-bredband)

- Värme

- Vatten

- Hushållsel

- Fullt utrustat kök (gasspis ? ej micro)

- Tvättmaskin, torktumlare, torkskåp & torkrum finns i föreningens tvättstuga (finns alltid lediga tider)Krav på dig/ni som hyr:

- Inga husdjur

- Rökfri

- Deposition (en halv månadshyra, återfås vid utflyttning)

- Goda referenser (minst 2)Vi som hyr ut lägenheten är ett par (27 resp. 32 år) som båda jobbar inom media. Under uthyrningsperioden är vi och volontärarbetar på Nya Zealand.Uthyrningsperioden är 6 månader, med ev. möjlighet till förlängning. När hyreskontraktet skrivs kan vi inkludera info om att både hyresgästen och hyresvärden har 2 månaders uppsägningstid.Om ni är intresserade så skriv skicka gärna ett meddelande där ni beskriver vilka ni är som vill bo i lägenheten och era förutsättningar. Vi kommer att välja ut ca 10 förfrågningar, och återkommer sedan med förslag på visningstillfällen.Tack/PH

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm